Vilka är vi?
Gävle klättergym drivs av två ägare: Daniel Valström (26år) och Geffery Birkehorn (26år). Vi är två vänner och kollegor som har klättrat ihop i tre år och har ett brinnande intresse för klättring och typen bouldering.

Varför har vi byggt klätterhallen?
Vi båda har ett intresse för sporten bouldering och vi såg att utbudet i Gävle var begränsat och efterfrågan ökade.
Vi började kolla runt på olika möjligheter och fick då kontakt med Anders Bergström på Fyshuset. Efter några givande samtal med Anders så fick vi möjligheten att bygga och driva våran egen klätterhall, vilket är en dröm för oss båda. Därefter startade vi projektet med konstruktion, planering, bygge och färdigställning.

Vad betyder klättring för oss?
Vi tycker att sporten klättring är en fantastisk träningsmetod för hela kroppen, hjärnan, koordination balans m.m. Klättring är även ett mycket bra komplement för många andra sporter då den ringar in så många delar.

Vad hoppas vi ska hända med Gävle klättergym?
Vi hoppas att Gävle klättergym ska utvecklas och bli större för att kunna erbjuda våra kunder ett ännu större utbud än vad som finns idag.

Geffery Birkehorn
VD & Delägare
Min Facebook Min E-postadress
Daniel Valström
VD & Delägare
Min Facebook Min E-postadress
Garry H. Birkehorn
Webbansvarig
Jag är webbdesigner och webbutvecklare för Gävle Klättergym. Alla frågor eller funderingar kring hemsidan och dess funktionalitet går till mig.
Min E-postadress